Ανακοινώσεις

Επιστημονικό Συνέδριο - Πρόσκληση - Πρόγραμμα Συνεδρίου

Το Συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος ΘΑΛΗΣ-ΑΕΙΣ «Αειφορία και συμβατότητα προηγμένων υλικών και τεχνολογιών για την προστασία μνημείων της Πολιτιστικής Κληρονομιάς: ανάπτυξη κριτηρίων και μεθοδολογιών ελέγχου» με επιστημονικά υπεύθυνη την υπογράφουσα, συνδέοντας την Εκπαίδευση και την Έρευνα που παρέχει το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, αλλά και όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας, για την υποστήριξη της λήψης αποφάσεων για την Αειφόρο Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.....

ΗΜΕΡΙΔΑ Δευτέρα 30/3/2015

Το Εργαστήριο Δομικών Υλικών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ στο πλαίσιο του έργου «ΘΑΛΗΣ ΑΕΙΣ» που συντονίζει η Καθηγήτρια κ. Α. Μοροπούλου, σας καλεί στην ΗΜΕΡΙΔΑ:

ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ
ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Στο Αμφιθέατρο Μελίνα Μερκούρη, Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης Δευτέρα 30/3/2015 και ώρα 11:00‐15:00

Ημερίδα 27 Σεπτεμβρίου 2014

poster

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Πανεπιστήμιο Πατρών και η ΣΤ΄ εφορεία προϊστορικών & κλασικών αρχαιοτήτων, σας προσκαλούν στην ημερίδα που διοργανώνουν το σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών με θέμα:

«ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΑ, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΦΘΟΡΕΣ, ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»